Retutrul

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Cumparatorul il va informa pe Vanzator de intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de retur afisat in Site sau prin transmiterea unui e-mail.

Produsele pot returnate în termen de 14 de zile calendaristice de la data achiziției online pentru rambursarea sumei platite sau 30 de zile calendaristice de la data achizitiei pentru schimbarea produsului.

Vanzatorul va suporta cheltuielile de transport aferente returului in urmatoarele situatii:

  • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
  • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate etc.) fata de comanda plasata;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie.

Cumparatorul va suporta cheltuielile de transport aferente returului in cazul in care doreste schimbarea produsului din motive care nu țin de conditiile exprimate mai sus (deteriorari severe la livrare, discrepante intre Comanda și produsul livrat, defecte de fabricatie).

Cumparatorul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • Cererea de returnare este facuta dupa incheierea termenului de 14 zile calendaristice, respectiv 30 zile calendaristice de la livrarea produsului.
  • Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, insotit de documentele aferente si impachetat in ambalajul initial.

In cazul in care Cumparatorul nu returneaza produsele corect impachetate pentru manipulare, curierul desemnat de Vanzator pentru ridicarea acestuia pe cheltuiala lui este indreptatit sa refuze preluarea coletului.

In cazul in care Cumparatorul alege o alta cale de retur dacât cea agreata de Vanzator, Cumparatorul este raspunzator de orice nereguli de impachetare si manipulare constatate la receptia returului.

Vanzatorul ii va rambursa Cumparatorului suma primita in decursul a 30 zile calendaristice de la data la care primeste cererea de retragere din partea acestuia, prin transfer bancar in contul IBAN specificat în formularul de retur.